Akupresszúrás masszázs szőnyeg - 65x41cm

Kód: 256/KEK 256/ZOL 256/FEK Kérjük, válasszon változatot
Ft8 000 Ft6 299,21 ÁFA nélkül
Nincs raktáron Nincs raktáron Nincs raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat

Az akupresszúrás szőnyeg segít enyhíteni a kellemetlen hátfájást, az ülőideg gyulladását, az álmatlanságot, a depressziót vagy a fáradtságot. Ez a szőnyeg több ezer akupresszúrás tűvel rendelkezik, amelyek a masszázs során elősegítik az endorfinok felszabadulását, ami javítja a hangulatot és jótékony hatással van a neuropeptidekre - molekulákra, amelyek funkciója a fájdalomcsillapítás is.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az akupresszúrás szőnyeg segít enyhíteni a kellemetlen hátfájást, az ülőideg gyulladását, az álmatlanságot, a depressziót vagy a fáradtságot. Ez a szőnyeg több ezer akupresszúrás tűvel rendelkezik, amelyek a masszázs során elősegítik az endorfinok felszabadulását, ami javítja a hangulatot és jótékony hatással van a neuropeptidekre - molekulákra, amelyek funkciója a fájdalomcsillapítás is. Így a fájdalom és a feszültség enyhül, és a teljes ellazulás érzése következik be.

Használhatja a betétet, ha fáradt, stresszes időszakon megy keresztül, álmatlanság, hátfájás, derékfájás, ülő testrész és farkcsont (ún. isiász), migrén, étkezési zavarok esetén.

Leírás:

  • Szín: lila, fekete
  • Méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 65x41x2cm
  • Súly: 418g
  • Lemezek száma: 230
  • Akupresszúrás pontok száma: 6210

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: