Ingyenes szállítás 35000ft-tól.

Gyakori kérdések

Mi a teendő, ha a megrendelt áru nem tetszik nekem vagy a megajándékozott személynek?

Pénzvisszafizetési garancia ok nélkül. Ha nem elégedett a megrendelt áruval, vagy nem felel meg az elvárásainak, a vásárlástól számított 14 napon belül visszaküldheti a terméket, és mi visszatérítjük az áru értékét. Visszaküldés előtt egyszerűen vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal +36 144 509 03 telefonszámon és mondja el üzemeltetőnknek, hogy 14 napon belül vissza kívánja küldeni a megvásárolt terméket.

 

Mit jelent az, hogy az áru úton a raktárba van? És mennyi ideig tart a szállítás?

 A megrendelt árukat szállítónktól kell letölteni. A szállítási idö a termék hozzáférésétöl függ, a legtöbb esetben 7 munkanapon belül kézbesítettük az árut. Ritka esetekben ez az idő meghosszabbodhat.

 

Mennyi ideig tart az áru kiszállítása?

Ha 14: 00-ig megrendeli az árut, és kiválassza a Express One futár való szálítást, akkor az árut másnap megkapja. Azonban a megrendelt terméknek a raktáron kell lennie.

 

Menyibe kerül a postaköltség?

  • A szállítási költség 1500,- Ft. és 1800,- Ft. között tartózkodik.

  • Részletes bontás:

    • Express One futár - 1800, - Ft (JAVASOLT 48ó)

    • Személyes átvétel csomagkuldo - 1500,- Ft.

    •  Utánvételel való fizetést plusz 700,- Ft. számítunk.

 

Van-e lehetőség, kedvezményt kapni a postaköltségre?

Igen. Ha több mint 35000, - Ft vásárol, akkor INGYENES a szállítás!

 

 

 Mi a teendö abban az esetben, ha a bevásárolt áru véletleül elromlik?

 A panaszokat a Szlovákiára vonatkozó jogszabályai szerint kezeljük. Minden panaszt felesleges késedelem és halogatás nélkül igyekszünk intéznii. 2 év garanciát vállalunk az árura. A panaszokra vonatkozó részletes információkért kérjük, olvassa el az "Általános Szerződési Feltételeket"

 

Hogyan kell merendelni az árut, hogy külföldre küldjék?

 Ebben az esetben kérjük, írjon nekünk e-mailben: info@ajandekokszigete.hu vagy telefonon +36 144 509 03. Örömmel megeggyezünk Önnel a részletekkel a szállítással kapcsolatban.

 

A megrendelt árut közvetlenül a címére szállítják, vagy léteznek lehetöségek személyesen is átvenni az árut? Ha igen, hol?

Igen, személyesen is átveheti az árut, ezen a címen: Szlovákia, Tovarenská 11, 06401 Stará Ľubovňa

 

Miért vásaroljon pont nálunk?

A legolcsóbb szálítás - Nem a szálításon keresünk pénzt! Nem növeljük a szállítás árat, amelyet az Trans-O-Flex futár szolgálattal kötöttünk. Szálítás Express One futár 48 órán belül 1800, - Ft értékben. Szállítás postai úton 1800, - Ft. A Express One futár szolgálat egyértelműen a piac legjobb és legmegbízhatóbb szállítója; a szállítmányok csak akkor kerülnek elküldésre, ha Ön megedjezik az üzemeltetővel és megadja neki a kézbesítés idejét és helyét telefonon.

 

A termékek 90% -a raktárunkon van

Saját raktárunk van, amelynek készlete az e-shp oldalon kínált termékek 90% -át fedezi. A raktáron lévő termékek nagy része a nagykereskedelmi értékesítés lehetősége miatt nagyobb mennyiségben van. Garantáljuk, hogy nem fog sokáig várni a szállítmányra. Egy nagy raktár lehetővé teszi számunkra, hogy nagyon rövid szállítási határidőt biztosítsunk - a szállítmányok többségét aznap vagy a következő munkanapon szállítjuk. Abban az esetben, ha olyan termékeket rendel, amelyek jelenleg nincsenek raktáron, gyorsan feltöltjük ezt terméket, és megrendelését előnyösen elküldjük, hogy az ügyfelek elégedettségét a lehető legmagasabb szinten tartsuk.

 

INGYENES csomagolás

Rendeléskor nem számolunk fel díjat a csomagolásért. A szállítmány csomagolásának költségét mink áljuk. Az árut kiváló minőségű csomagolásba csomagoljuk, amely csak rendkívüli helyzetekben károsdik szállítás közben. Természetesen a szállításakor megkárosult áruért az áru megvásárlásától számított 14 napon belül teljes visszatérítést garantálunk.

 

Ingyenes szállítás

Hogy ha több mint 35000, - Ft értékű árut vásárol, akkor INGYENES szállítást kap, függetlenül attól, melyik szállítási módszert választja.

 

Intenzíven bővítjük és innováljuk a termékeket.

Keményen dolgozunk azon, hogy kibővítsük és frissítsük kínálatunkat. Folyamatosan számos új és eredeti terméket kínálunk . Megéri követni a újságokat, néhány termék esetében akciós árakat kínálunk az új kínálatoknál.

 

 Nem bújkálunk az e-mail címek mögött. Valódi cég vagyunk, arcokkal és telefonszámokkal. Bármikor felhívhat bennünket vagy látogasson el hozzánk, igyon nálunk egy kávét vagy teát ... Vagy beszéljen a megvásárolt árukkal kapcsolatos elégedettségéről. Minden észrevételét szivesen meghalgatjuk, a végén az Ön elégedettsége a legfontosabb ... Kapcsolat felvétel itt ...