Ingyenes szállítás 35000ft-tól.

Szállítás

EPRESS ONE (1800, - Ft) - A futár megpróbál kontaktusba jutni Önnel a csomag kézbesítése elött és megegyezik Önnel a a csomag pontos szállítási határidején. Ha nem éri Önt el, akkor egy üzenetet hagy maga után, és a csomagot később megpróbálja újra kézbesíteni. Ezért fontos, hogy a megrendelésnél a helyes telefonszámot írja be, amelyen a futár felveszi Önnel a kapcsolatot.

  • A megrendelés után 2-3 munkanapon belül a érkezik a szállítmány
  • Ha a küldeménye nem érkezik meg a visszaigazoló e-mail után 3 munkanapon belül, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az info@ajandekokszigete.hu címen vagy hívja a +36 144 509 03 telefonszámot.

 

Személyes előfizetés - csomagkuldo (1500,- Ft.) – A csomagját átveheti az egyikben a több mint 106 mi partneri üzletünkböl Magyarország egész területén

  • A szállítmányt megrendelése után kb. 2-3 munkanap múlva várja a kiválasztott üzletben. A csomag elküldése után egy megerősítő e-mailt és SMS üzenetet kap.

  • A szállítmány átvételéről a kiválasztott fióküzletben értesítjük Önt egy kóddal ellátott SMS üzenettel, amelyel átveheti a csomagot. Abban az esetben, ha nem kap SMS-t 5 munkanapon belül a kiküldetéstől, kérjük, forduljon hozzánk az ügyfélszolgálaton +36 144 509 03

 

Ingyenes szállítás

Az összes 35 000, - Ft feletti áfával rendelkező teljes értékű megrendelések díjmentes a szállítása és csomagolása.

 

SZÁLLÍTÁSI Határidõ

Termékek szálitása  48 órán belül

  • Ha a terméket megrendeli 12:00 óráig, akkor biztosítjuk az áru szállítását a következő napon. Hétvégén az árukat a hétvégét követő első munkanapon küldjük el.

  • Ha van olyan tétel, amelyet a fent megadott idöpontban nem tudjuk kiszálítani, tájékoztatjuk Önt az esetleges szállítási dátumról. Előlfizetéskor, az átutalási megbízás esetén, a csomagot a sikeres tranzakció után küldjük el.

  • MEGRENDELÉSRE szálitot csomag szállítása 2-14 munkanapot vesz igénybe. Ha a lehető legrövidebb időn belül szeretné a csomagot megkapni vagy szüksége van az árukra, kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal a +36 144 509 03 telefonszámon.

 

Értesítési eljárások

A csomagja megrendelési állapotáról E-mailben és SMS-ben értesítjük Önt. Abban az esetben, ha a megrendelt termékek közül nincs valameik raktáron, kapcsolatba lépünk Önnel telefonon keresztül.