Ingyenes szállítás 35000ft-tól.

Plüss játék - Pusheenicorn Blushing 24 cm

Ebben a varázslatos plüssjátékban Pusheen, a szeretett szürke cica látható, aki egyszarvúvá változott, és készen áll arra, hogy örömet és színt hozzon a világába.

Elérhetőség Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
20.6.2024
Szállítási lehetőségek
Kód: 26688
Ft14 500 Ft12 083,33 ÁFA nélkül
Plüss játék - Pusheenicorn Blushing 24 cm
Tapasztalat évei
Tapasztalat évei
Több mint 14 éve vagyunk a piacon
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
35000ft felett fizetjük a szállítást!
Örömmel adunk tanácsot Önnek
Örömmel adunk tanácsot Önnek
08:00 - 16:00 között állunk rendelkezésére. +36 144 509 03

Bemutatjuk a Pusheenicorn Blushing 24 cm-t - a cukiság és a varázslat megtestesítője a plüssjátékok világából! Ebben a varázslatos plüssjátékban Pusheen, a szeretett szürke cica látható, aki egyszarvúvá változott, és készen áll arra, hogy örömet és színt hozzon a világába.

A Pusheenicorn gyönyörű szarvával büszkélkedhet, amely egyedi bájjal ragyog, és a megfelelő hangulatot kölcsönzi ennek a plüssjátéknak. Sörényét és farkát merész és élénk színek díszítik, amelyek szivárványra emlékeztetnek – az öröm, a remény és a végtelen lehetőségek szimbóluma. Ezek a részletek nem csak a Pusheenicorn szépségét, hanem egyediségét is növelik.

A 24 cm-es magasság a Pusheenicorn-t tökéletes társsá teszi, akár otthona díszítésére, akár gyermekei állandó kísérőjeként. A Pusheenicorn puha és kiváló minőségű anyagokból készült, így ideális bújós játék bármikor ölelkezésre és ölelkezésre.

Nem csak játék, hanem a kreativitás és a képzelet szimbóluma is. Az álmodozás és a varázslatban való hit lehetőségét jelenti a hétköznapi életben. Akár a Pusheenicorn az öröm, az inspiráció szimbóluma, akár csak egy aranyos kiegészítő számodra, életed felejthetetlen részévé válik.

Hozz haza egy darab varázslatot, és hagyd, hogy világod életre keljen az általa hozott színekkel és örömmel. Ideális gyűjtőknek, gyerekeknek, vagy eredeti ajándék a macska és egyszarvú szerelmeseinek. A Pusheenicorn készen áll arra, hogy a legjobb barátod legyen, és még egy kis varázslatot hozzon a napjaidba.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: