SPACERAIL Golyópálya - 2. szint

Kód: 479
Ft9 500 Ft7 480,31 ÁFA nélkül
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
8.6.2023

A SpaceRail egy olyan készlet, amely lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan hozzon létre egy olyan hegyi pályát, amelyen fém golyók versenyezhetnek. A készlet tartalmaz egy kis lift is, amely lehetővé teszi, hogy agolyók visszatérjenek a pálya tetejére, miután befejezték a pályán, és újra megkezdhessék az utat.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A SpaceRail egy olyan készlet, amely lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan hozzon létre egy olyan hegyi pályát, amelyen fém golyók versenyezhetnek. A készlet tartalmaz egy kis lift is, amely lehetővé teszi, hogy agolyók visszatérjenek a pálya tetejére, miután befejezték a pályán, és újra megkezdhessék az utat. A golyók gyakorlatilag a beavatkozás nélkül mozognak a pálya mentén, így ennek a készletnek egyedülálló az eredménye. Minden nagyon egyszerű és intuitív, és ha követi a mellékelt tervet, akkor könnyen és gyorsan összerakhassa a pályát. A pálya közé tartoznak többek között a spirálszakaszok, a hurkok, a ugrók és a csigák.

A SpaceRail Level 2 egy közepesen fejlett modellkészlet, amely tartalmaz: egy felvonót, 6 kanyart, egy hurkot és egy hármas süllyesztöt.

A csomag tartalma:

  • 10 m pálya
  • Kb. 150 darab alkatrész
  • Automatikus alift amely ellemekre müködik (az ellemek nem tartozékok)
  • 2 fém golyó

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: