Ingyenes szállítás 35000ft-tól.

Ülőzsák ECOPUF - RUGBY - Műbőr

Ez az új sportos babzsák rugby labda formájával különleges kényelmes modell. A formáját használhatjuk ülésre, de fekvésre is. Ülve akár két ember is elfér rajta. Ez a modell csak sötétbarna színben, fehér csíkokkal ökobőrből áll rendelkezésre.

Változat:
Elérhetőség Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Várható kézbesítés:
18.7.2024 18.7.2024 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek
Kód: 651/E12 651/E13 Kérjük, válasszon változatot
Ft40 000 Ft33 333,33 ÁFA nélkül
Ülőzsák ECOPUF - RUGBY - Műbőr
Tapasztalat évei
Tapasztalat évei
Több mint 14 éve vagyunk a piacon
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
35000ft felett fizetjük a szállítást!
Örömmel adunk tanácsot Önnek
Örömmel adunk tanácsot Önnek
08:00 - 16:00 között állunk rendelkezésére. +36 144 509 03

Teniszlabda formájú sportbabzsák. Nem csak teniszrajongóknak ajánljuk, hanem azoknak is, akik egyszerűen szeretik a kényelmet. Szélességének köszönhetően a babzsák egyedülálló kényelmet biztosít ülés közben. Ez a modell csak lime színben kapható, fehér ökobőr csíkokkal. A teniszlabda formájú babzsák nemcsak a teniszrajongók számára ideális, hanem érdekes kiegészítő a belső térben is. A kényelmes fotel nagyon fontos kiegészítője minden belső térnek. Ennek köszönhetően pihenhet és lazíthat egy fárasztó nap után. Hihetetlenül kényelmes, tökéletesen alkalmazkodik a test formájához. Ideális testtámaszt képez.

A TENISZ babzsákot kifejezetten a tenisz rajongók számára készítették. Stílusos kiegészítője nem csak a gyerekszobának. Hangsúlyozza, hogy egy hűséges rajongó lakik a házban. A táska eco-bőr huzattal rendelkezik. Ez a babzsák alkalmazkodik a test formájához, és lehetővé teszi, hogy mindenki kényelmes pozíciót vegyen fel. Kiváló minőségű polisztirol granulátummal van töltve, így puha és kényelmes ülni benne.

                       A Rugby egy nagyszerű választás az üléstáskához felnőttek számára, természetesen minden gyermek számára megfelelő.

Hasonló babzsákok: futballlabda, kosárlabda, röplabda, teniszlabda.

Mintalista:

Eco bőr

                               A babzsák rendelésre készül. A megvalósítási idő 5 munkanap. A babzsák lábtartót nem tartalmaz. 

Eco bőr

Szintetikus bőr, kétrétegű fedőanyag. Az alap pamut, amelyre 100%-os poliuretán felső réteg kerül. A poliuretánnak köszönhetően az ökobőr jó kopásállóságot és kiváló szilárdságot, színtartósságot, viszonylag alacsony ápolási igényt tesz lehetővé. Az anyag vízállósággal büszkélkedhet, aminek köszönhetően a folyadékokkal való érintkezés nem károsíthatja. Az ökobőr kiválóan helyettesíti a valódi bőrt, különösen az ár és a sokoldalúság tekintetében. A műbőr vitathatatlan előnye, hogy gyártása állatok részvétele nélkül történik. Sőt, az öko-bőr táskák külsején különleges minták találhatók, amelyek a valódi bőr textúrájára emlékeztetnek. A valódi bőrrel szemben az az előnye, hogy több szín közül választhat. A valódi bőr élettartama azonban sokkal hosszabb. Ez azonban a kikiáltási árában is megmutatkozik. Így az ökobőr élettartama egyenesen arányos az árával.

Jellemzők: Szilárd, merevebb, formát tartó, kevésbé alkalmazkodó, tartós színű, vízálló, hűsítő, könnyen karbantartható, kellemes tapintású, sima, allergiásoknak is megfelelő, alacsonyabb vételár, nyáron tapadós.

A használat:

  • belső,
  • külső - jó időben a szükséges ideig ülve vagy óvóhely alatt - nem javasoljuk a babzsák állandó kültéri tartózkodását. Nem UV-rezidens. A babzsák elveszíti gyönyörű, gazdag színét, a hosszan tartó kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt korábbi és gyorsabb kopás léphet fel, ennek következtében a táska elhasználódhat.

FIGYELEM – A padlófűtés felgyorsítja a granulátum lebomlását. Ugyanakkor a babzsákot gyakrabban kell mozgatni, vagy távollét alatt a padlóról elmozdítani, hogy az anyag ne melegedjen túl. A túlmelegedés hátrányosan befolyásolja az ülészsák élettartamát.
A babzsákot nem szabad kandallók, fűtőelemek közelébe helyezni!

Karbantartás:

  • Nagyon könnyű karbantartás. Porszívóval szívja fel a port a redőkből és varratokból. A felületet nedves pamut kendővel tisztítjuk. Legjobb langyos szappanos vízbe áztatni. Az ökobőrt semmilyen vegyi tisztítószerrel nem szabad tisztítani. A tisztításhoz ne használjon acetont, alkoholt, oldószert, kloridot, fényesítőszert vagy ammóniát, mert ezek megváltoztathatják a színt és tartósan károsíthatják a fedőanyag megjelenését. Kerülje a glicerint vagy a fertőtlenítő géleket is. Maradandó zsíros foltokat hagynak maguk után.
  • Nem mosunk, nem szárítunk szárítóban, nem fehérítünk, nem tisztítunk vegyszerrel

 A babzsák dupla cipzárral van ellátva, aminek köszönhetően a granulátum nem hullik ki. Ha a táska egy idő után túl kicsi lesz, mindkét cipzár kihúzásával könnyedén újratöltheti a tölteléket.

Töltelékként csak a legjobb minőségű polisztirol golyókat használjuk, melyre 6 hónap garanciát vállalunk. Nálunk nem fordul elő, hogy babzsálja nem eredeti granulátummal vagy újragranulátummal lesz tele, ami akár egészségre is ártalmas.

Az EF1 kód alatt az összes ökobőrből készült babzsákot és zsámolyt megtalálja weboldalunkon.


Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: