Ingyenes szállítás 35000ft-tól.

Ülőzsák ECOPUF - ELEGANT poliéster

Ahogy a neve is sugallja, ez a ülózsásk egy valódi elegáns, igazi szék formájával azonnal felhívja a figyelmet, de sokkal kényelmesebb. Egy modern és egyben kényelmes ülózsásk, amelyen úgy ül, mint egy széken.

Változat:
Elérhetőség Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Nincs raktáron Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek
Kód: 2873/NC1 2873/NC2 2873/NC3 2873/NC4 2873/NC5 2873/NC6 2873/NC7 2873/NC8 2873/NC9 2873/NC10 2873/NC11 2873/NC12 2873/NC13 2873/NC14 2873/NC15 2873/NC16 Kérjük, válasszon változatot
Ft44 000 Ft36 666,67 ÁFA nélkül
Ülőzsák ECOPUF - ELEGANT poliéster
Tapasztalat évei
Tapasztalat évei
Több mint 14 éve vagyunk a piacon
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
35000ft felett fizetjük a szállítást!
Örömmel adunk tanácsot Önnek
Örömmel adunk tanácsot Önnek
08:00 - 16:00 között állunk rendelkezésére. +36 144 509 03

Ahogy a neve is sugallja, ez a babzsák igazán elegáns, igazi szék formájával azonnal magára vonzza a figyelmet, de sokkal kényelmesebb változatban. Modern és egyben kényelmes babzsák, amely úgy ül rajta, mint egy szék. Az Elegant babzsák elsősorban a remek kiegyensúlyozott formája miatt kivételes. A hosszabb háttámla nagy kényelmet biztosít dőléskor, és ezáltal javítja a pihenést és a kényelmet TV-nézés vagy egyéb tevékenységek közben. Az Elegant ülése ideális magasságban (40 cm) található, ami segít a kényelmes pozícióban. Mondhatjuk, hogy a széken ülést imitálja. Alacsonyabb és dohányzóasztalokhoz kiváló. Sokoldalúsága, kellemes megjelenése és ideális mérete jellemzi. Se nem nagy, se nem kicsi.

                                                                       Az Elegant mindenkinek megfelel, kicsiknek és nagyoknak egyaránt :)
Hasonló táskák: Solid, Sakura, Seat L.
Solid egyéb anyagokban: Eco bőr, tehénbőr.

                                                                                                                         Mintalista:

                                               A babzsák rendelésre készül. A megvalósítási idő 5 munkanap. A babzsák lábtartót nem tartalmaz

                                                                                              FIGYELEM!

A futárcég beállított egy maximális csomagméretet. Ez a babzsák ebben az esetben túlméretezett. Ki kell szorni és a kiszort részt külön küldeni (granulátum - töltelék - külön zacskóba kerül). Nem kell félnie. A babzsák nagyon egyszerűen újratölthető. Csak húzza ki a cipzárt (dupla cipzár), és öntse a táska teljes tartalmát az babzsákba. Sajnos más módon nem lehet szállítani a babzsákot.

Poliészter

A poliészter kiváló anyag, amelyet évek óta használnak bútorgyártásban. Népszerűségét elsősorban a nagy foltállóságának köszönheti, ami különösen fontosnak bizonyult a gyerekszobákban és a kisállatokkal rendelkező háztartásokban. A foltok eltávolításakor nem kell attól tartani, hogy túlzottan telítődik az anyag, mert alacsony a nedvszívó képessége. Nem feledkezhetünk meg arról a lehetőségről sem, hogy a poliészter táskát különböző színű változatban, akár sima, akár mintás kivitelben készíthetjük el. A táskák rendkívül olcsók, így megvásárlásuk nem terheli meg a háztartás költségvetését. Az online áruházunkban kapható poliészter táskák olcsón és stílusosan biztosítják mindennapi pihenését. A boldogító kikapcsolódás mellett a belső tér dekoratív elemei is.

A babzsákjaink gyártásához használt poliészter nedvszívó képessége alacsonyabb, mint a hagyományos textíliáké. Ez biztosítja, hogy a folyadékok ne szívódnak fel azonnal a szövetbe. Vagyis ha sikerült valamit kiönteni a babzsákra, akkor a víznek el kell folynia, vagy van egy kis időd letörölni. Csak részben vízálló anyag, ezért a hagyományos poliészter táskák nem alkalmasak kültéri használatra.

Az alsó része poliuretánnal impregnált ("gumírozott"), ami erősíti a babzsákot. Az impregnálás biztosítja a granulátum védelmét, amely a tasak töltését képezi.

 Jellemzők: Szilárd, alkalmazkodó, formát tartó, tartós szín, kevésbé nedvszívó, mint a hagyományos textíliák, se nem hűvös, se nem meleg, könnyen karbantartható, sima, allergiások számára is alkalmas, alacsonyabb vételár, egyszínű

Használat:

 • belső,
 • külső - jó időben a szükséges ideig ülve vagy óvóhely alatt - nem javasoljuk a babzsák állandó kültéri tartózkodását. Nem UV-rezidens. A babzsák elveszíti szép gazdag színét, a tartósan kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt hamarabb és gyorsabb kopás léphet fel, ennek következtében a zacskó elhasználódhat.
 • FIGYELEM – A padlófűtés felgyorsítja a granulátum lebomlását. Ugyanakkor a babzsákot gyakrabban kell mozgatni, vagy távollét alatt a padlóról elmozdítani, hogy az anyag ne melegedjen túl. A túlmelegedés hátrányosan befolyásolja az ülészsák élettartamát.
 • A babzsákot nem szabad kandallók, fűtőelemek közelébe helyezni!

Karbantartás:

 • Nagyon könnyű karbantartás. Porszívóval szívja fel a port a redőkből és varratokból. A felületet nedves pamut kendővel tisztítjuk. Legjobb langyos szappanos vízbe áztatni. A poliésztert semmilyen vegyi tisztítószerrel nem szabad tisztítani. Erős szennyeződés esetén javasoljuk a professzionális vegytisztítóban történő tisztítást (a legkíméletesebb tisztítás centrifugálás nélkül).
 • Nem mosunk, nem szárítunk szárítóban, nem fehérítünk, nem tisztítunk vegyszerrel

A babzsák dupla cipzárral van ellátva, aminek köszönhetően a granulátum nem hullik ki. Ha a táska egy idő után kiülődik mindkét cipzár kihúzásával könnyedén újratöltheti.

Töltelékként csak a legjobb minőségű polisztirol golyókat használjuk, melyre 6 hónap garanciát vállalunk. Nálunk nem fordul elő, hogy a babzsák nem eredeti granulátummal vagy újragranulátummal lesz tele, ami akár egészségre is ártalmas.

Specifikációk:

 • Térfogat - 350 L
 • Magasság - 105 cm
 • Lenti Szélesség - 85 cm
 • Terhelhetőség - 130 kg-ig
 • Márka - Ecopuf
 • Anyag - Poliészter
 • Tanúsítvány - PZH
 • Garancia - 24 hónap
 • Kitöltési garancia - 6 hónap                                                                               

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: