Feles rulett

Kód: 929
Ft8 000 Ft6 299,21 ÁFA nélkül
Raktáron (>5 db)
Várható kézbesítés:
10.10.2022

Vendégeket vár és szívesen meglepné őket egy szokatlan és felnőtteknek szóló játékkal? Adjon valamilyen formát az iszogatásnak, és a feles rulettel ezt profi szintre emelheti. Jól szórakozhatnak, egy jót játszhatnak és még iszogathatnak is. A fantáziának semmi sem szab határt és szinte biztos, hogy pár kör után már saját szabályokat fognak alkotni. Ezzel a rulettel akár a játék három fajtáját játszhatják és nem történhet meg, hogy gyorsan ráunnak. A feles rulett kitűnő ajándék mindenkinek, akik szeretnek játszani és még kaszinóba se kell ehhez menniük.

Részletes információ

Termék részletes leírása

  • A rulett tartalmaz: 16 feles poharat, 2 golyót
  • A rulett műanyagból készül
  • Üvegpoharak
  • Átmérő: 30 cm
  • Félig mértéktartó: Az első játékos megpörgeti a rulettet és bedobja a golyót. Ezután ahol a golyó megáll, azt a felest megissza. A többi játékos az ő példáját követi. Ha a golyó olyan számon áll meg, ahol üres a pohár, a játékosnak balszerencséje, illetve szerencséje van (hozzáállástól függ), és az adott körben nem iszik. A játék így folytatódik, az győz, aki az utolsó felest issza meg.

Diákkor: Az első játékos megpörgeti a rulettet és bedobja a golyót. Ezután ahol a golyó megáll, azt a felest megissza. A többi játékos az ő példáját követi. Ha a golyó olyan számon áll meg, ahol üres a pohár, a játékosnak balszerencséje, illetve szerencséje van (hozzáállástól függ), és az adott körben nem iszik. Amint azonban kevesebb, mint 3 teli pohár marad, az összeset fel kell tölteni és új kör kezdődik. Mindenki győztes, aki a 25. kör után még meg tudja mondani a nevét és a korát.

Orosz favágó: Az első játékos megpörgeti a rulettet és bedobja a golyót. Minden felest meg kell innia kivéve azt, ahol a golyó megállt. Ezután a poharakat újra kell tölteni és jöhet a következő játékos. A játék győztese az, aki a játék után még hazatalál.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: