Ingyenes szállítás 35000ft-tól. Gyémánt mozaikok 2+1 ingyenes

Asztali lámpa meteorológiai állomással (LED TOUCH LAMP) - fehér

A lámpa szemvédő szűrővel van ellátva, amely lágy fényhatást biztosít, és hatékonyan védi a szemet a fáradtságtól és a betegségektől. 3 színhőmérséklet szabályozási móddal rendelkezik: hideg, természetes és meleg. Ezen kívül minden opcióhoz 4 fényerő mód tartozik, így a lámpát egyedi igényekhez tudjuk igazítani.

A tétel elfogyott…
Elérhetőség Nincs raktáron
Szállítási lehetőségek
Kód: 1715
Ft13 000 Ft10 833,33 ÁFA nélkül
Asztali lámpa meteorológiai állomással (LED TOUCH LAMP) - fehér
Tapasztalat évei
Tapasztalat évei
Több mint 14 éve vagyunk a piacon
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
35000ft felett fizetjük a szállítást!
Örömmel adunk tanácsot Önnek
Örömmel adunk tanácsot Önnek
08:00 - 16:00 között állunk rendelkezésére. +36 144 509 03
Vélemények
Vélemények
Több mint 94% elégedett ügyfél

A lámpa szemvédő szűrővel van ellátva, amely lágy fényhatást biztosít, és hatékonyan védi a szemet a fáradtságtól és a betegségektől. 3 színhőmérséklet szabályozási móddal rendelkezik: hideg, természetes és meleg. Ezen kívül minden opcióhoz 4 fényerő mód tartozik, így a lámpát egyedi igényekhez tudjuk igazítani. Tökéletes fényforrás a számítógéphez, éjjeliszekrényhez, szépségszalonhoz, iskolához, de precíz kézi munkához is. A többfunkciós háttérvilágítású kék kijelző mutatja a hőmérsékletet, az időt ébresztő funkcióval (8 választható dallam) és a dátumot. A beállításokat a lámpa hátulján található gombokkal módosíthatja.

 SZEMVÉDELEM - A lámpa szemvédő szűrővel rendelkezik, amely lágy fényhatást biztosít, és hatékonyan védi a látást a fáradtságtól és a betegségektől.
KIJELZŐ - háttérvilágítású kék kijelző olyan információkat jelenít meg, mint: hőmérséklet (Fahrenheit vagy Celsius), idő, dátum. A lámpa riasztó funkcióval is rendelkezik, amely akár 8 dallamválasztási lehetőséget is kínál.
3 VILÁGÍTÁSI MÓD - az érintőkapcsolóval ellátott termék lehetővé teszi a színhőmérséklet hideg, természetes és meleg beállítását. Ezen kívül minden opcióhoz 4 fényerő mód tartozik, így a lámpát egyedi igényekhez tudjuk igazítani. Tökéletes fényforrás a számítógéphez, éjjeliszekrényhez, szépségszalonhoz, iskolához, de precíz kézi munkához is.
BEÁLLÍTÁS - a lámpa állítható; a világítópanel 180 fokos tartományba állítható, az egész lámpa pedig 90 fokig. A fehér, egyenletes felület és az alapkeret leegyszerűsített formái érdekessé és teljesen működőképessé teszik a lámpát.

 ADAT

 • szín: fehér 
 • teljesítmény: 5W 14db LED
 • színhőmérséklet: 3000K-4000K-6000K
 • fényerő: 55LM
 • élettartam: több mint 36 000 óra
 • világméretű szemvédő szűrő: igen
 • ébresztő dallam mennyisége: 8
 • kijelző tápegység: CR 2032 elem (tartozék)
 • méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 15/15 / 33 cm
 • vezeték hossza: 120 cm
 • készlet súlya: 650g

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: