Ékszerdoboz

Kód: 1748/FEK
Ft11 000 Ft8 661,42 ÁFA nélkül
Raktáron (4 db)
Változat
Várható kézbesítés:
1.6.2023

Az ékszereiddel jó kapcsolatban kell lenned - mert gyönyörűvé teszik őket, és nekik is otthont kell adni. Ez a gyönyörű és elegáns ékszerdoboz minden gyűrűjét, medálját és óráját lefedi, és gyakorlati jellemzőinek köszönhetően mindenhol magával viheti.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az ékszereiddel jó kapcsolatban kell lenned - mert gyönyörűvé teszik őket, és nekik is otthont kell adni. Ez a gyönyörű és elegáns ékszerdoboz minden gyűrűjét, medálját és óráját lefedi, és gyakorlati jellemzőinek köszönhetően mindenhol magával viheti. Ha gyermekkora óta vágyik egy ékszerdobozra, akkor itt az ideje beteljesíteni az álmait. Ez a luxushatású ékszerdoboz a legjobb választás, hogy otthont biztosítson ékszereinek, hiszen ezek közt minden hölgynek rendet kell tartania. Ez az egyedi ékszerdoboz alkalmas az értéktárgyak tárolására vagy megőrzésére, és megbízhatóan védi őket a portól vagy a karcolástól. Az ékszeresdoboz előnye a magas funkcionalitás - köszönhetően a klasszikus dizájnnak, minden szobába illik, de akár egy útra is könnyedén viheti magával. A fedél zárható, a csomagolás 1 kulcs tartalmaz. Az ékszerdobozt minőségű szintetikus bőrrel vonják be. Ön is örömmel fogadja majd a kifinomult belső terét, amelyet egy bársony borít, mely nagyon kellemes és puha tapintású. Tegyen rendet az ékszerei között és takarítson meg időt a kereséssel. Ebben a csodaszép ékszerdobozban minden értékét átlátható módon rendszerezheti, így több ideje marad a szépítkezési rituáléra. Az ékszerdoboz remek kiegészítő egy fésülködő asztalhoz is.

  • Méretek:  
    • magasság: 13 cm 
    • szélesség: 17,5 cm 
    • mélység: 14 cm
  • Szín: krém, rózsaszín, fekete 
  • Anyag: Mesterséges bőr

Karbantartási útmutató: Tisztítsa meg nedves kendővel és kímélő tisztítószerrel, majd törölje szárazra egy tiszta anyagkendővel.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: